Op zoek naar kantoorruimte in Arnhem?

Je wilt gaan ondernemen in Arnhem maar hebt geen eigen pand om een fysiek kantoor op te zetten? Geen nood. Als je nou een startende ondernemer bent die zich nog geen eigen pand kan permitteren of een succesvolle ondernemer die een filiaal wenst op te zetten in Arnhem. Een kantoor in Arnhem huren kan bij Facility Point Arnhem. Ook ondernemers die een vergader- en of trainingsruimte nodig hebben voor slechts enkele uren of zelfs een aantal dagen kunnen zich wenden tot Facility Point Arnhem. Gebrek aan een eigen kantoorruimte is dus geen reden meer om niet te ondernemen. Je kan kiezen uit een volledig ingerichte kantoorruimte, maar ook het is ook mogelijk om slechts de ruimte te huren en deze vervolgens zelf in te richten. Wil je liever geen fysiek kantoor, dan zou je ook een virtueel kantoor kunnen huren. 

Volledig ingerichte kantoorruimte

Deze optie is uitermate geschikt voor startende ondernemers die zodoende meteen kunnen intrekken en hun bedrijfsactiviteiten kunnen beginnen. Ook gevestigde ondernemers zouden voor deze optie kunnen kiezen als ze hun vleugels wensen uit te slaan naar Arnhem, maar nog geen eigen pand hebben. Het huren van een volledig ingerichte kantoorruimte is tijdbesparend, want je hoeft niet zelf een pand op te zetten en ook zijn de noodzakelijke voorzieningen reeds aanwezig om in een mum van tijd de bedrijfsactiviteiten op te starten.

Eigen inrichting of virtueel kantoor? 

Misschien beschik je al over eigen kantoormeubilair, maar heb je nog geen eigen ruimte, dan is deze optie net wat je nodig hebt, want bij Facility Point Arnhem is het ook mogelijk om slechts de ruimte te huren. Heb je als succesvolle onderneming een eigen stijl die ook door jouw meubilair wordt gereflecteerd, dan kan je er ook voor kiezen om slechts de ruimte te huren en daarna zelf voor de inrichting te zorgen. Heb je een bedrijf dat voornamelijk online opereert, dan is een virtueel kantoor een uitkomst. Bij de huur van een virtueel kantoor kan je post ontvangen en wanneer je daar behoefte aan hebt, beschikken over een kantoorruimte of vergaderzaal voor ontmoetingen met jouw klanten.

Wie kan een werkplek huren?

Iedere ondernemer die meteen aan de slag wil in Arnhem, kan een werkplek huren. Er zijn mogelijkheden voor startende ondernemers, freelancers, kleine en middelgrote ondernemers, maar ook voor succesvolle ondernemers die hun vleugels willen uitslaan. Geen onderneming is te klein of te groot om geaccommodeerd te worden door Facility Point Arnhem, waar de faciliteit wordt aangeboden die past bij jouw onderneming.