Ritten registreren bij FleetGo – Een efficiënte manier om uw wagenpark te beheren

Wilt u uw wagenpark efficiënt beheren en de ritten van uw voertuigen nauwkeurig bijhouden? Dan is https://fleetgo.nl/ de oplossing voor u! FleetGo biedt een gebruiksvriendelijk systeem om uw vloot effectief te beheren en de prestaties van uw voertuigen te optimaliseren. In deze blogpost bespreken we hoe u bij FleetGo ritten kunt registreren en hoe dit u kan helpen om uw wagenpark beter te beheren.

Maak een trip aan

Het eerste wat u moet doen om een rit te registreren bij FleetGo is het aanmaken van een trip. Dit kan eenvoudig via de FleetGo-app of -webportal. Voer informatie in over de bestuurder, het voertuig, de bestemming en het doel van de reis. Het systeem maakt vervolgens automatisch een koppeling tussen de trip en het voertuig.

Monitor de status van de trip

Zodra u een trip hebt aangemaakt, kunt u de status hiervan bekijken op het dashboard. U kunt zien welke ritten nog moeten worden verricht, welke al actief zijn en welke al voltooid zijn. Dit geeft u een duidelijk overzicht van de prestaties van uw voertuigen.

Analyseer de prestaties van uw voertuigen

FleetGo biedt u geavanceerde analyses van de prestaties van uw voertuigen. Het systeem meet het brandstofverbruik en geeft aan welke routes uw voertuigen hebben afgelegd. Op basis van deze gegevens kunt u de efficiëntie van uw vloot verbeteren en kosten besparen.

Houd rekening met verkeerspatronen

FleetGo houdt rekening met de verkeerspatronen op uw routes en past de routing hierop aan. Dit kan de efficiëntie van uw vloot verhogen en de reistijd van uw bestuurders verkorten.

Optimaliseer de bezettingsgraad van uw voertuigen 

FleetGo biedt de mogelijkheid om ritten in te plannen in combinatie met andere ritten. Hierdoor kunt u de bezettingsgraad van uw voertuigen verbeteren, zodat u minder voertuigen nodig hebt om aan uw transportbehoeften te voldoen.

Ritten registreren bij FleetGo kan gemakkelijk en efficiënt. Het systeem geeft u een duidelijk overzicht van de prestaties van uw voertuigen, waarmee u uw wagenpark beter kunt beheren. Door de geavanceerde analyses van FleetGo kunt u de efficiëntie van uw voertuigen verhogen en kosten besparen. Door verkeerspatronen en bezettingsgraad te optimaliseren, kunt u zelfs nog beter besparen. Kies voor FleetGo en krijg controle over uw wagenpark.

ritten registreren bij FleetGo